Saturday, May 3, 2008

Sorry, late published....

Pejam celik, pejam celik.. dah hampir 2 minggu aku tinggalkan blog..tu pasal tadi, time nak update blurr jap.. hehehe.. Refresh!!

Dah seminggu member aku resign..arhh boringnye.. tak de kawan nak nyembang, walaupun aku tak ler menyembang sgt dgn dia ni.. tapi at least, leh gak aku tanya perihal kerje especially bila nak scrap wafer. kalu ikut aku nie.. scrap je, kalu jumpa defects.. tapi bro ni selalu bagi idea actually bukan semua defects kita bleh scrap.. itu macam kalu,, bangkrup la kilang.. hehehe.. sebaikk.. kalu tidah jenuh den nak kena jawap dgn bos.. 1 wafer tu mau dalam USD 500- USD 1000. patut ar.. bos aku hanginn jek.. sikit2 aku scrap wafer.. hahaha sowii... boss..

Last week, time review aku tender resign letter.. Gurlpp.. 3 months notice. My bos a bit surprise! Before that, he asked me how's my job? still ok or at the bottleneck? I said ok.. everything going smooth.. last2 slum kuar bilik dia ,, aku bagi surat. dia hairan, & asked me why I doing like this. I said I got a better offer? Where? somewhere.. hehehe.. terkuzat dia. Sorang demi sorang kuar. Masuk aku dah 6 org resign & he keeping searching new engineers.. mostly fresh grads.. OK lah tue !!!

2 comments:

Irfan Haiqal & Dalili Safiyya said...

hopefully ko akan bekerja dengan labih tekun n gigih di tempat baru...

zaza said...

hehehe timaceh!!!