Saturday, April 5, 2008

Pagi tadi p amik test for SPA kat Sg Ara, penang. Dah la tak survey tempat, tersalah sekolah daa.. Sebaikk tanya bebudak kat bus stand..berebut2 nak habaq aku jalan.. Siap panggil cikguu lagii.. hehehe ada gaya ker??So aku apa lagi.. kecut perut lar.. Dok ingat skolah yg ctu ropenya skolah lain lar. itulah pasal , last minits prep..Sebaikk time aku sampai jek.. org tak ramai lagi.. Ingatkan akulah yg paling senior, rupanya ada lagi yg Super "S" . Exam start jam 9.30 am test sahsiah,10.10 minat,bla, bla,bla.. Sampai kul 12.30 baru stop for lunch.

Sambung balik kul 2.. paper Math. Aku terlambat masuk 15 minit.. aduis.. dah la test 40 minit.kesudahnya "menggelupp' lar aku aih.. pastu English & BM.Time's up.. 4.10 pm. Vrrrrooomm ... pecut terus balik Kulim.. Dok berkira2 nak p opis malam nie, siapkan kerja.sebab esok nak p chopping..Or pagi esok kul 5 kot p keje.. Ishhh tak tau den.. malam ni AF lak, Actually nak koje, bleh jer, sebab mate aku pun keje malam nie.. tak tau lar..

Masalah aku nie, tak suka kerje time opis hr, pasal time aku nak wat kerje je, ada jer bos aku soh buat tu la, ni lar.tu yg aku suka wat kerje time org tak de. hahahaha!!!! padam muka tak leh suruh den..

2 comments:

Irfan Haiqal & Dalili Safiyya said...

test SPA tu apo bondonyo...nak jadi cikgu ko..

okay la kalau dapat.. :-)

zaza said...

@yahoo.comsPA tu nak minta kojo gomen la bedah... uiihh payah tul ko ni.. ketinggalan jamaaann arrrr !!!