Sunday, August 2, 2009

anybody please help me...

adusss..anybody..pls help me..camner aku nak kembalikan blog aku ni ke bentuk asal..abih ilang dah sumer..link2 kawan2 aku nie.. aiyaaa..macamana.. macamana

blur!!

6 comments:

AKO said...

Alamak.... sebab ko x save coding yg lama b4 tkr layout baru... x dapek nak tolong...

ko kena buat balik la link2 tu sumer.. tempek shoutbox, untung2 kawan2 ko akan tglkan jejak kat situ beserta link derang sekali...

paes said...

Salaam..

Adakah link dibawah ini boleh membantu?

http://74.125.153.132/search?q=cache:Y6VfTrvBlMcJ:beautifullife-zaza.blogspot.com/2008/07/kampung-ku.html+beautifullife-zaza.blogspot&cd=8&hl=en&ct=clnk

zaza said...

heheehe..anyway..thanks to u all...nnt akan kucobaa.. :-P

ni lah gayanya kalo dah buta IT...huhuhuhu

atih said...

kak jayah, nnt g kat edit layout. kat situ nnt, g kat add add gadget. utk tambah link2 g add gadget pastu add link list. just edit je. copy paste je address org lain. sumer bende ada kat add gadget tu.

zaza said...

ok..nnt i try..

shazleen said...

buta it sungguh si zarah nie rupanya...tau nulis jer..;)