Sunday, July 26, 2009

weekend @ Kulim..

Salam semua...

There's nothing much to update here! As usual just a lazy Sunday I am..Try to contact my frend for shopping, tapi dia cakap tgh attend class lah pulok.. kol 4 baru habis. Malas lah pulok nak kuar ptg2.. Ok, happy to hear that, she's doing her adv dip in Mechatronic. lama dah soh dia amik, tak sangka dia enrolled study kat JMTI. :-)
So, just g klinik, check hidung..errrkk..resdung! then gi pasar, belek2 ikan & surat khabar. Terbaca berita tentang kematian Yasmin ahmad (pengarah filem Sepet..etc..) meninggal dunia.. Al-fatehah..
Dari allah kita datang, kepadanya kita kembali...!

So, menu aku di hujung minggu nih ialah siakap masam manis. resepi aku amik dari internet..hehhehe.. jom makan-makan...!!





6 comments:

AKO said...

weii ako tkr link.. ko msuk kat http://anakomak6.blogspot.com

wah sompek yo ko g PD aritu ehhehe

zaza said...

aha..dah..tu pasal hr tu aku masuk dah tarak.. hehee

shazleen said...

weii..tu gambar ikan siakap ko masak ker @ ko songlap gambor masakan org?? hahaha

zaza said...

hehehehee..aku masak lagi ngetoooppp arr...tu gambar sekadra hiasan maaa....hihihih
bile nak mai cni...jenguk2 aku..aku masak tuk kau eh..
ada fb tak? add aku arr

AKO said...

pssttt ehemmm pasni leh masak tuk ako lak eh.. kek umah ni ado yo sekor siakap tapi takdo sapo nak masak an.. ehehe

pstt tarak balik KL kah poser nanti?

zaza said...

hehehhe..no plem..bleh..
mayb balik awal posa nnt kot..
nnt leh bukak posa sekali ok..:-)