Sunday, March 23, 2008

dah lama dok plan nak cari kerja lain.. so pagi ni b4 ke penang, p hantaq resume kat kolej komuniti kat area kulim.Rasa cam tak sesuei jer kerja kat S*.....dah lama dah.. hehe try tukaq angin nak mengajar plak.hopefully, not too late to start a new journey! anyway baru jek hantar resume (harap2 dapatlah.. inshallah kalu ada rezeki).Balik dari penang(3:30 pm), hujan lebat,lama tul tak dapat tidoq siang, so apa lagi tak lepaskan peluanglar till 6 pm..Ingat nak ke opis jap buat keje yg terbengkalai, tapi rasa cam malas jer.. So esok jer lah.
Ok lar... that's the beginning..

7 comments:

Irfan Haiqal & Dalili Safiyya said...

ok la utuk mula2 tapi ko kena improvekan lagi.
mana jam,mana chatbox, mana2......

AKO said...

ako pun setuju!!...
kasi letak banner sket ke..
ko pakai template classic ke yg baru nyer???

Irfan Haiqal & Dalili Safiyya said...

aku pakai template design bukan yg blogspot nye..lupa la pulak...ko leh survey kat tenet.

ko cari blog background template

Irfan Haiqal & Dalili Safiyya said...

joyah ko len try website ni...

http://www.blogcrowds.com

atih said...

yuhuuu..hehehe.. dh berblog nampak..hehehe.. kak jayah, klu nk tukar skin blog g kat sini, www.blogskins.com kat situ ada berjuta skin blh pilih..heheh.. klu nk jam plak, clik je kat jam sesapa nnt dia kuar ar website jam tu.

atih said...

yuhuuu..hehehe.. dh berblog nampak..hehehe.. kak jayah, klu nk tukar skin blog g kat sini, www.blogskins.com kat situ ada berjuta skin blh pilih..heheh.. klu nk jam plak, clik je kat jam sesapa nnt dia kuar ar website jam tu.

zaza said...

ok.. maslahnyer aku tak tau nak wat label plak.. ponet arrr karang.. tapi tak leh postiong.. aiiiyooooo...